Strani

ponedeljek, 21. maj 2012

GIVEAWAY 8


Je bil že čas, a ne??
Kot sem obljubila v soboto, imam za vas nekaj lepega iz

Nekomu od vas bom podarila tole super uporabno knjigo
za velike in male mulčke, za mame, očije, dedije in babice, učiteljice in vzgojiteljice:


Ker je od izida Ustvarjalne zbirke živali že minilo nekaj časa, sem jo imela priložnost dobro preizkusiti v razredu. Izkazala se je za zelo uporabno tako za vodene ustvarjalne aktivnosti. Marsikdaj mi je pomagala pregnati dolgčas ob zaspanih deževnih dneh, ko smo ostajali v učilnici. Veliko živalic smo izdelali pri poustvarjalnih aktivnostih ob branju zgodb, v knjigi je tudi ovčka Belka iz sobotne objave. Kar dobro so se s knjigo znašli tudi učenci sami, ki so velikokrat samoiniciativno preizkušali svoje spretnosti in domišljijo.
Torej vam skupaj s svojimi učenci knjigico toplo priporočam!

In kaj je potrebno storiti??
1. če se še nisi, se registriraj se kot spremljevalec bloga.
2. oglej si spletno stran založbe Tamaj
in tukaj pokomentiraj, kaj ti je najbolj všeč.
3. če želiš, tole novico posreduj še ostalim.

Pofočkaš se lahko do četrtka, 31. maja, ob polnoči.


Veliko sreče vsem!

lpd

7 komentarjev:

  1. Se postavljam v vrsto za tako čudovito knjigo! Pri založbi Tamaj so mi pa vsekakor najbolj všeč njihove delavnice.

    OdgovoriIzbriši
  2. Za založbo Tamaj sem slišala prvič, ampak mi je takoj postala všeč. Vse knjigice so izredno simpatične in tudi tale bi mi prišla zelo prav :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena.Vse sem naredila po tvojih navodilih.Zalozba Tomaj ima res dobre knjige in tudi tvoje darilo bi bilo enkratno.Skupaj z vnukoma bi lahko ustvarjala.Upam,da mi bo sreca enkrat naklonjena....
    lp vesna

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanimivo. Nekaj novega. Rjavi medvedek na spletni strani založbe je simpatičen in tudi vse ostalo ne spletni strani je originalno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Knjjige so mi všeč, imam eno tudi že doma. Te, ki je za nagrado, bi bila pa res vesela. Sploh zato, ker na vrhu omare čaka cela škatla takih in drugačnih tulcev na predelavo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Živjo!
    Tokrat sodelujem tudi jaz :)Knjiga je super, ker so ideje inovativne in živali izdelane predvsem iz odpadnih materialov. Stran založbe Tamaj mi je všeč, prav tako njihove ustvarjalne ideje in ponudba knjig. Nekatere knjige iz bukvarne že poznam. Ideje iz Ustvarjalne zbirke živali sem uporabila na eni izmed delavnic. Otroci so izdelovali medvedka, sovo in veverico. Najbolj jim je bila všeč sova.
    Lp Jasna

    OdgovoriIzbriši
  7. Knjiga že nasploh vedno dobi moj glas, še bolj pa podpiram to, da se že otrokom vzbudi zanimanje in ljubezen do knjig, sploh pa v današnjem čudnem času, ko so kar malo potisnjene na stranski tir.

    Krasno darilo torej za kakšnega kratkohlačnika! Enega oz. eno imam že v mislih. :)

    OdgovoriIzbriši